Säljare
Jag har just listat en biljett
Hur hanterar jag mina utbetalningsuppgifter?

Här kan du läsa allt om hur du uppdaterar och hanterar uppgifterna till de konto som vi betalar ut pengar till när du säljer biljetter.

Liza avatar
Skrivet av Liza
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur kan jag ändra mina utbetalningsuppgifter?

Du kan alltid uppdatera dina angivna bankkontouppgifter i din annonslista eller via dina kontoinställningar.

Vad är ett IBAN?

Ett IBAN är ett internationellt bankkontonummer (International Bank Account Number) som används över hela världen. Denna kod innehåller upp till 34 bokstäver och siffror och hjälper banker att hantera överföringar globalt.

Du kan hitta ditt fullständiga IBAN-nummer:

1. I din bank-app

2. Överst på ditt kontoutdrag

3. På ditt betalkort

Varje land har sitt eget format för IBAN. Du kan kontrollera formatet för ditt land här för att försäkra dig till att du anger ditt kontonummer korrekt.

Du kan även använda IBAN-kalkylatorn för att få fram rätt IBAN-kod för ditt konto.

När kommer jag att få betalt?

Vi överför beloppet inom en arbetsdag till de bankkontouppgifter du angav vid försäljningstillfället.

Kan jag ändra mina kontouppgifter efter att ha sålt biljetter?

Vi kan tyvärr inte ändra dina kontouppgifter efter att du har sålt dina biljetter. Du kan försöka ändra dina kontouppgifter på ditt konto direkt efter försäljningen, men vi kan inte garantera att det uppdateras i tid.

Om inte det bankkonto du angav fungerar kommer pengarna att skickas tillbaka inom fem arbetsdagar till vår betalningsleverantör. Vi kommer då automatiskt att försöka betala ut pengarna till dig igen när du har uppdaterat dina kontouppgifter för utbetalningen.

När kontouppgifterna blivit uppdaterade kan du räkna med att pengarna finns på ditt konto inom tre arbetsdagar.