Alla samlingarSäljareJag har redan sålt en biljett
När får jag betalt för sålda biljetter?

Har du sålt en biljett? Ta reda på när du kan förvänta dig pengarna på ditt konto.

Andrea avatar
Skrivet av Andrea
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du precis sålt en biljett på TicketSwap och undrar när du får din utbetalning? Vi ser till att du får betalt snabbt och säkert.

Få din utbetalning efter en försäljning

Vad bra, du hittade ett annat fan som köpte din biljett! Du kommer att få din utbetalning för standardevenemang inom 3 arbetsdagar efter att du har sålt dina biljetter.

För att se när dina pengar kommer in på ditt konto kan du alltid gå till Utbetalningar i ditt konto för den senaste statusuppdateringen.

Varför kommer en utbetalning efter evenemanget?

Får du din utbetalning efter evenemanget? Detta är en försiktighetsåtgärd för fans vars riskvärde överstiger 800 euro. Detta värde inkluderar alla biljetter du säljer till framtida evenemang och alla förbetalda biljetter till kommande evenemang.

En annan anledning till att din utbetalning kommer efter ett evenemang är ett evenemang med hög finansiell risk. Detta gör vi för att skapa en säkrare plattform och undvika potentiellt bedrägeri, ogiltiga biljetter eller andra möjliga problem för högriskevenemang.

I båda dessa fall reserveras utbetalningen på ett säkert sätt av Stripe (vår betrodda betalningsleverantör) och du får den efter evenemanget. Att ta emot utbetalningar efter ett evenemang är i vissa fall en del av de villkor som du samtyckte till när du registrerade dig, vilket framgår av våra Villkor.

Vi vill tillhandahålla en säker och snabb utbetalningsprocess för alla våra fans som säljer sina biljetter. Håll ett öga på din utbetalningsstatus under tiden och läs gärna igenom våra villkor för mer information.

Tryck nedan för att sälja fler biljetter!