Hur kan jag ändra min registrerade epost?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna använda TicketSwap fullt ut behöver du en verifierad e-postadress. Om du behöver verifiera din epost men upplever några problem, här är några tips på hur du kan gå tillväga!

Alternativ 1: Verifiera din e-postadress via ditt konto

Om du går till www.ticketswap.com/account och väljer e-postdelen av dina inställningar ser du en knapp som ser till att ett verifieringsmeddelande skickas till dig. Om du klickar på länken i det här e-postmeddelandet bör du automatiskt verifieras!

Alternativ 2: Verifiera din e-post via inloggningsmetoden

Du kan enkelt verifiera din e-post genom att logga ut från TicketSwap och logga in igen. För att detta ska fungera, välj alternativet att logga in via din e-post och ange den epost adress du använder på vår plattform. Vi kommer sedan, automatiskt, att skicka dig en aktiveringslänk som inte bara loggar in dig igen, utan också ser till att din e-post är verifierad!