Uppladdning av biljetter
Hur laddar jag upp biljetter?
Kan jag dela min biljett med TicketSwap direkt från biljettfilen? (Android)
Kan jag dela min biljett med TicketSwap direkt från biljettfilen? (Android)
Lukas avatar
Skrivet av Lukas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På TicketSwap kan du sälja alla giltiga e-biljetter i pdf- eller pkpass-format. Du kan göra detta direkt från mappen med filerna på telefonen, men vi förstår att detta kan vara krångligt. Något du kanske inte vet är att du också kan ladda upp biljetten direkt i vår app!

Om du har appen installerad på en mobil med iOS eller Android kan du följa stegen nedan för att ladda upp biljetten direkt från filen. Då slipper du leta igenom mobilens alla filer och undra var du sparade biljetten.

Android