Når får jeg betalt for solgte billetter?

Har du solgt en billett? Her finner du ut når du kan forvente å få pengene på kontoen.

Andrea avatar
Skrevet av Andrea
Oppdatert over en uke siden

Har du akkurat solgt en billett på TicketSwap og lurer på når du vil motta utbetalingen? Vi er her for å sørge for at du får betalt raskt og sikkert.

Å motta utbetaling etter et salg

Flott, du fant en annen fan som kjøpte billetten din! Du vil motta utbetalingen for standard arrangementer innen 3 virkedager etter at du har solgt billettene dine.

Hvis du vil se når pengene kommer på kontoen din, kan du alltids sjekke Utbetalinger under Konto for de nyeste statusoppdateringene.

Hvorfor kommer utbetalingen etter arrangementet?

Blir utbetalingen din sendt etter arrangementet? Dette er en forholdsregel for fans hvis risikoverdi overstiger 800 kr. Denne verdien inkluderer alle billetter du selger til fremtidige arrangementer og eventuelle forhåndsbetalte billetter til kommende arrangementer.

Utbetalingen din kan også komme etter et arrangement på grunn av at arrangementet har høy finansiell risiko. Dette er for å skape en tryggere plattform og unngå potensiell svindel, ugyldige billetter eller andre mulige problemer for arrangementer med høy risiko.

I begge disse tilfellene er utbetalingen trygt reservert av Stripe (vår pålitelige betalingsleverandør), og du vil motta den etter arrangementet. Å motta utbetalinger etter et arrangement er i noen tilfeller en del av vilkårene du godtok da du registrerte deg, som nevnt i våre vilkår og betingelser.

Vi ønsker å sikre en sikker og rask utbetalingsprosess for alle våre fans som selger billettene sine. Hold øye med utbetalingsstatusen din i mellomtiden, og se gjerne gjennom vilkårene våre for mer informasjon.

Trykk nedenfor for å enkelt selge flere billetter!