Problem med å verifisere identiteten min

Finn ut her hva du kan gjøre hvis du får feil eller har problemer med å bli verifisert.

Julija avatar
Skrevet av Julija
Oppdatert denne uken

Vi trenger den mest oppdaterte informasjonen slik at vi kan holde alt trygt og rettferdig. Vi ønsker også å sikre at du får betalt så snart som mulig. Sjekk hvordan du kan løse ting når du får problemer.

Jeg får en feil når jeg verifiserer identiteten min

Hvis du har problemer, er det antakeligvis på grunn av uoverensstemmelser i opplysningene du har oppgitt for verifisering. Du kan oppdatere informasjonen din her for å matche ID-en eller passet du lastet opp til vår betalingsleverandør Stripe.

Vi må følge internasjonale lover, noe som betyr å verifisere identiteten til fans som bruker plattformen vår til å kjøpe eller selge billetter. Vi samarbeider med Stripe Payments Europe Ltd. De er en global leverandør som er betrodd av tusenvis av selskaper verden rundt. Ulike land har ulike dokumentkrav, og du kan sjekke hvilke dokumenter du trenger for verifisering her.

Jeg fikk ingen SMS for verifisering

Du kan prøve igjen ved å fylle ut telefonnummeret ditt her. Deretter venter du til du får en tekstmelding fra oss med verifiseringskoden. Når den er verifisert, bør du kunne kjøpe og selge billetter trygt og enkelt.

Hvis dette ikke fungerer:

1. Dobbeltsjekk at telefonnummeret er korrekt – rediger det ved behov!

2. Sjekk om meldingsinnboksen er full – i så fall kan du slette meldinger du ikke trenger for å få plass til våre.

3. Sjekk nettverkstilkoblingen – noen ganger kan du fikse lav dekning ved å slå flymodus på og av.

Jeg har problemer med å logge inn

Hvis du har problemer med å logge inn på TicketSwap-kontoen din, kan du lese disse nyttige vanlige spørsmålene om alt du trenger å vite om innloggingsproblemer.

Hvis du fremdeles har problemer, er det bare å si ifra til oss. Du kan kontakte vårt supportteam her – bare bla nedover og trykk på «Ta kontakt».