Hoe je tickets kan kopen op TicketSwap
Ik wil een ticket kopen
Elke keer dat ik op een ticket alert klik, is iemand anders aan het betalen. Doe ik iets fout?
Elke keer dat ik op een ticket alert klik, is iemand anders aan het betalen. Doe ik iets fout?

We begrijpen dat het vervelend is als je te laat bent en tickets misloopt

Lukas avatar
Geschreven door Lukas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier op TicketSwap werken we met de meeste evenementen met een systeem waarbij degene die het eerste komt het ticket kan kopen. Dit betekent dat het voor populaire evenementen heel erg moeilijk kan zijn om er net als eerste tussen te komen. Voor sommige evenementen klikken misschien wel duizenden fans tegelijk op een alert, en je hebt dus een klein beetje geluk nodig om de koper van je begeerde ticket te worden.

Er zijn wat tips om je net wat meer kans te geven. Je kan bijvoorbeeld tijdelijk de vergrendeling van je telefoon halen, zodat je net wat sneller bij de app terecht komt. Deze milisecondes kunnen bij populaire evenementen dat cruciale verschil maken! Blijf het proberen en heel veel succes 💪

Om ervoor te zorgen dat je alle notificaties correct ontvangt, kan je de stappen in dit artikel volgen.

Word ik verslagen door bots?

Sommige mensen proberen ons te slim af te zijn door automatisch tickets te kopen met behulp van scripts en bots. Dit is in strijd met onze Voorwaarden en strookt niet met de ethos en missie van TicketSwap. Gelukkig gaan we dit tegen door verschillende maatregelen waarmee we voortdurend onze systemen optimaliseren. Zo bestrijden we bots en blokkeren we de mensen die ze proberen te gebruiken.