Alle collectiesHoe je tickets kan kopen op TicketSwapIk wil een ticket kopen
Ik heb een ticket alert ontvangen, maar iemand anders heeft hem al. Wat kan ik doen?
Ik heb een ticket alert ontvangen, maar iemand anders heeft hem al. Wat kan ik doen?

Lees alles wat je moet weten over hoe ticket alerts werken en vergroot je kans om een ticket te krijgen.

Julija avatar
Geschreven door Julija
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zo werken ticket alerts

Ticket alerts zijn gebaseerd op 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'. Wanneer je voor een evenement een ticket alert aanzet, krijgt de eerste persoon die klikt op de melding dat een ticket beschikbaar is geworden het ticket.

Als het een heel populair evenement is, kan het zijn dat duizenden mensen hetzelfde ticket willen hebben. Het is dus lastig om de eerste te zijn.

Je hebt daarom een beetje geluk nodig, maar het kan! 🍀

Heb ik mijn meldingen goed ingesteld?

Problemen met je meldingen kun je oplossen met dit artikel en zorg dat je instellingen of netwerk je niet in de weg zitten.

Tips om te proberen een ticket te krijgen!

• Zet het vergrendelingsscherm van je telefoon uit. Je komt sneller in de app en die milliseconden kunnen het verschil maken.

• Hoe voller je batterij is, hoe sneller je de melding krijgt.

• Met een goede wifi-verbinding krijg je de melding sneller binnen dan mensen die op hun mobiele netwerkverbinding zitten.

• Je kunt het altijd nog proberen op de dag van het evenement! De meeste tickets worden in de laatste dagen of momenten net voor de start van het evenement verkocht, of zelfs nadat de deuren al open zijn.

• Gaan de tickets hard, dan kun je proberen de pagina opnieuw te laden. Soms komen tickets weer online omdat iemands winkelwagen is verlopen of omdat ze het ticket niet meer willen.

Nog steeds op zoek? Vergeet niet dat je het altijd tot vlak voor het evenement kunt blijven proberen, vooral als het om heel populaire evenementen gaat!

Mogen mensen bots gebruiken om tickets te kopen?

Nee, dat is in strijd met onze voorwaarden. We gebruiken intelligente preventietools om onze systemen actueel te houden. Gebruikers moeten geverifieerd worden, bots worden snel gemeld en mensen die ze proberen te gebruiken worden geblokkeerd. Lees meer over hoe wij bots voorkomen.

We willen zorgen dat als je een ticket misloopt, het naar een andere loyale fan zoals jij gaat!