Konto
Jag vill verifiera min telefon eller e-postadress
Jag har inte mottagit min verifieringskod via SMS, vad gör jag nu?
Jag har inte mottagit min verifieringskod via SMS, vad gör jag nu?
Kevin avatar
Skrivet av Kevin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna använda TicketSwap behöver du ett fullständigt verifierat telefonnummer. Det är därför vi skickar ut verifieringskoder via SMS för att verifiera dina inställningar. Om du inte får detta meddelande, vänligen följ dessa steg!

Steg 1: Kontrollera att ditt telefonnummer är korrekt ifyllt

Det kan alltid hända att du råkar göra ett misstag när du fyller i ditt telefonnummer. Självklart kommer ett textmeddelande inte bli mottaget om numret inte är korrekt. Kontrollera att det verkligen är ditt telefonnummer som visas och gör justeringar om det behövs.

Steg 2: Kontrollera om din inkorg för SMS eller textmeddelanden är full

Din inkorg för textmeddelanden har begränsad kapacitet, och när den kapaciteten är nådd kanske våra SMS inte kommer in ordentligt. Ta en titt för att se om din inkorg är full och radera några onödiga meddelanden för att göra plats för våra!

Steg 3: Kontrollera din anslutning till nätverket och återställ vid behov

Se till att du har tillräcklig täckning för att ringa och ta emot sms. Om du befinner dig i ett område eller rum med sämre täckning kan det hända att sms:et inte kommer fram. Du kan återställa täckningen genom att slå på flygplansläget och sedan slå på det igen.

Steg 4: Begär en annan verifieringskod

Du kan alltid begära en ny verifieringskod för att se om mottar koden den här gången. Detta kan enkelt göras via appen, när det alternativet blir tillgängligt. Men om flera försök redan har misslyckats är det osannolikt att det här alternativet kommer att fungera.

Steg 5: Kontakta TicketSwap!

Om alla dessa alternativ inte fungerar hjälper vårt supportteam gärna till. Vi rapporterar problemet till sms-leverantören och försöker få din telefon verifierad så snart som möjligt.