Allmänna frågor
Felsökning av biljettöverföring

Problem med biljettöverföring på Ticketmaster? Här hittar du all hjälp du behöver.

Andrea avatar
Skrivet av Andrea
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Försöker du sälja och överföra eller köpa och acceptera dina Ticketmaster* mobile-only-biljetter? Vi hanterat alla överföringar åt dig om du säljer eller köper digitala Ticketmaster-biljetter, vilket innebär att biljetten går via en säker väg, via oss och inte direkt till köparen.

Du hittar alltid biljetten på din iOS- eller Android-mobilenhet i deras app. Läs vidare för att ta reda på hur du gör.

Hur fungerar biljettöverföring?

Vissa biljettföretag använder digitala biljetter och tillåter inte papperskopior. Mobilbiljetter från Ticketmaster hittar du alltid i iOS- eller Android-appen, eller på deras webbplats. Så här enkelt är det: Följ stegen här för att föra över din biljett till oss via ditt Ticketmaster-konto.

Vad händer om jag vill ha tillbaka biljetten?

Vill du inte längre sälja din biljett till ett Ticketmaster-evenemang och har du ännu inte sålt den? Du kan avbryta överföringen på ditt Ticketmaster-konto. Ta sedan bort den från försäljning bland dina annonser på TicketSwap.

Hur hittar jag min biljett på Ticketmaster?

Du kommer inte kunna skriva ut dina mobilbiljetter, så du hittar dem på ditt Ticketmaster-konto under "Mina biljetter" → "Kommande evenemang". De skickar dessutom alltid en orderbekräftelse via e-post, där du hittar en länk till ditt konto och köpet. Kommer du inte ihåg dina inloggningsuppgifter till Ticketmaster? Öppna i så fall bekräftelsemailet, gå till din beställning och återställ ditt lösenord.

Något går fel när jag försöker acceptera biljetterna

I TicketSwap-appen

Se till att du är inloggad på ditt TicketSwap-konto när du accepterar biljetter, annars kan du få ett 404-meddelande när du klickar på "Acceptera biljetter".

I Ticketmaster-appen

Alternativt, ibland kan det ta tid eller ser du inte dina biljetter direkt efter att du har accepterat dem om du redan är i Ticketmaster-appen. Stäng i så fall Ticketmaster-appen och gå tillbaka till din Konto-sida och gå sedan till Biljetter/Mina biljetter. Dina biljetter bör finnas där om du redan har gått igenom godkännandeprocessen, eller så bör de skickas om du har överfört dem!

Varför kan jag inte visa upp en skärmdump av biljetterna vid dörren?

För att komma in på ett evenemang accepterar Ticketmaster endast den "levande" biljettversionen som visas från deras app. Detta är för att garantera säkerheten med biljetter som är unika för en person, så skaffa appen på din telefon för att enkelt komma in på evenemanget.

Hittar du inte vad du letar efter? Läs vår artikel Så fungerar biljettöverföring för mer information om överföring och godkännande av biljetter, eller skicka ett meddelande till oss så hjälper vi dig gärna.

* Ticketmasters villkor gäller för alla åtgärder du vidar när du överför eller tar emot biljetter via Ticketmasters plattform.