Jeg kan ikke logge inn på kontoen min – hva kan jeg gjøre?

Finn ut her hva som kan være årsaken til innloggingsproblemet.

Julija avatar
Skrevet av Julija
Oppdatert denne uken

Det finnes ulike måter å registrere seg på, så det finnes ulike måter å logge seg inn på. Les videre for mer informasjon.

Hvordan logget du inn første gang?

Gmail-konto

Hvis TicketSwap-kontoen din er tilknyttet Gmail-kontoen din, er det bare å klikke på Gmail-knappen på innloggingsskjermen. Deretter er det bare å bekrefte kontoen din, så bør alt være i orden. 🙌

Facebook-konto

Sørg for at du også har gitt TicketSwap tillatelse til å koble til Facebook. I dette tilfellet vil e-post og passord for innlogging alltid være det samme som passordet fra Facebook-kontoen din.

Hvis du ikke husker Facebook-passordet ditt, husk å tilbakestille det via Facebooks nettsted. Deretter kan du logge deg inn på TicketSwap med ditt nye passord.

E-postaddresse

Hvis du registrerte deg med e-post, kan du angi denne e-postadressen når du logger deg inn. Deretter får du en lenke på e-post som vil holde deg innlogget på TicketSwap de neste 30 dagene.

Hvis du ikke fikk e-posten vår, husk å sjekke spam-mappen!

Apple ID

Du kan lett bruke Face ID- eller Apple ID-passordet ditt for å logge inn. Men i dette tilfellet er det best å bruke kun Apple ID for å logge inn. Hvis du logger inn med både e-post og Apple ID, kan det hende at du registrerer deg for varsler to ganger. Hvis dette er tilfellet, kan du lese om hvordan du fikser det her.