Hoe zet en verwijder ik een ticket alert?

Aanzetten

Je kan makkelijk een ticket alert aanzetten op de app of website, op de pagina van een evenement. Als je dan het schuifje aanzet, kan je aangeven voor welke tickets je een alert wilt instellen.

Verwijderen

Afmelden is heel eenvoudig. In de notificatie e-mail staat een link: 'afmelden'. Met één klik hierop ontvang je geen notificaties meer. Je kan ook naar ‘Mijn oproepen’ gaan en daar je oproep verwijderen. In de app kan je dit doen door op het tabje ‘Meer’ te klikken, waarna je oproepen kan selecteren en verwijderen.