Account en Verificatie
Account
Hoe beheer ik mijn ticket alerts?

Kijk hier hoe je notificaties voor evenementen en tickets aan en uit zet!

Liza avatar
Geschreven door Liza
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe zet en verwijder ik een ticket alert?

Aanzetten

Je kan makkelijk een ticket alert aanzetten op de app of website, op de pagina van een evenement. Wanneer je de knop naar rechts schuift, kan je aangeven voor welke tickets je een alert wilt instellen.

Verwijderen

Afmelden is heel eenvoudig. In de notificatie e-mail staat een link: 'afmelden'. Met één klik hierop ontvang je geen notificaties meer. Je kan ook naar ‘Mijn oproepen’ gaan en daar je oproep verwijderen. In de app kan je dit doen door op het tabje ‘Meer’ te klikken, waarna je oproepen kan selecteren en verwijderen. Ook via de pagina van het evenement is het mogelijk om je alert te verwijderen. Je kan dan gewoon het schuifje weer naar links schuiven.