Alle collectiesTickets uploadenKan ik deze tickets verkopen?
Ik heb alleen een schermafbeelding, e-mail, fysiek ticket of ik heb mijn ticket nog niet binnen; hoe kan ik het verkopen?
Ik heb alleen een schermafbeelding, e-mail, fysiek ticket of ik heb mijn ticket nog niet binnen; hoe kan ik het verkopen?

Vind alle informatie over welke ticketindelingen je kunt verkopen of over wat je moet doen als tickets nog niet beschikbaar zijn.

Julija avatar
Geschreven door Julija
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier lees je wat je moet doen als je geen digitale kopie van je ticket hebt of als de organisator die nog niet heeft vrijgegeven.

Een schermafbeelding van je ticket verkopen

Op dit moment accepteren we alleen schermafbeeldingen voor een klein aantal specifieke evenementen, maar we zijn ermee bezig om ze vaker beschikbaar te maken voor fans van alle evenementen en uit alle landen.

Hier lees je wat je kunt doen om je ticket te verkopen als je evenement geen schermafbeeldingen accepteert:

• Doorzoek je e-mails om te zien of de organisator van het evenement je een PDF-versie van het ticket heeft gestuurd.

• Heb je de PDF gevonden, download die dan naar je apparaat. Daarna kun je om een advertentie te maken dat bestand uploaden en je tickets verkopen.

• Heb je de schermafbeelding van iemand anders gehad, vraag hen dan om de originele PDF of het originele Wallet-bestand met je te delen.

Tickets die je nog niet hebt ontvangen

Sommige organisatoren kiezen ervoor om tickets dichterbij de datum van het evenement vrij te geven. Dit maakt het voor fans lastiger om hun tickets bij ons te adverteren. Maar je kunt hier meer lezen over het verkopen van een ticket dat je nog niet ontvangen hebt.

Tickets verkopen die zijn doorgestuurd via Ticketmaster

Heb je een doorgestuurd Ticketmaster-ticket, lees dan ons artikel Hoe werkt het doorsturen van tickets? om je tickets in no time te verkopen. We hebben een systeem ontwikkeld waarmee je het ticket kun importeren naar je TicketSwap-account, en het dan eenvoudig vanaf Ticketmaster naar ons door kunt sturen om het op ons platform te adverteren.

Een e-mailticket doorsturen

Voor sommige evenementen kun je nu je tickets te koop zetten rechtstreeks met je bevestigingse-mail. Volg simpelweg de stappen in de app of op de website. Zo werkt het:

1. Selecteer ‘Ticket-e-mail doorsturen’ wanneer je tickets upoadt in de app

2. Kopieer ons e-mailadres

3. Ga naar je bevestigingse-mail die de tickets bevat

4. Selecteer 'Doorsturen', plak ons e-mailadres als ontvanger van de mail en verzend

5. Ga terug naar de app en wacht tot ons systeem je ticket geverifieerd heeft

6. Na de verificatie kun je kiezen welk ticket je wilt verkopen en die adverteren!

Vergeet niet dat je altijd kunt kiezen welke tickets uit een bundel je wilt verkopen of het proces opnieuw kunt starten als er iets niet werkt.

Wat moet je doen als je alleen een fysiek ticket hebt

Op dit moment kunnen we geen scans of fysieke tickets accepteren. We willen altijd verifiëren dat alle tickets op ons platform veilig zijn en fysieke tickets maken het moeilijker om zeker te zijn dat je ticket veilig is en soepel werkt (denk bijvoorbeeld aan papieren versies en dingen als polsbandjes op festivals).

Als je alleen een fysiek ticket hebt, kun je de organisator van het evenement e-mailen om te vragen of ze je een PDF-versie kunnen sturen. Je kunt die dan makkelijk adverteren door de PDF-versie van het ticket te uploaden. Zorg dan wel dat je op het juiste tickettype klikt wanneer je een advertentie maakt.

Lukt er nog steeds iets niet, bezoek dan ons Helpcentrum of neem contact op met het team van Support. Zij helpen je graag verder met je vragen, zodat je je tickets kunt verkopen en een andere fan blij kunt maken!